Крайня

Хохол Хохотович
Люба завжди - крайня,
На карєрних сходах -
Їй стоять останній
Й стримувати подих.

На Любасю - завжди
Шишки та полички.
Любі колежанки -
І колег величності.

Як коти лукаві,
Погребуть в куточку,
І - смердючим калом -
Мітять свою точку.

А Любасі знову -
Вигрібати стайню,
В гонці гоноровій,
Як завжди - остання.

Як зїдять Любасю -
Видадуть наказ -
Кому буть останнім
З тих, хто вівці пас.