Лукавий

Хохол Хохотович
Хтось стріляє із рогатки,
Аж у штанях жарко,
Хтось із пістолета гатить,
Хтось стріля цигарку.

Снайпери стріляють мимо,
Хоч і попадають,
Хоч і спини їхні в милі,
Бій не припиняють.

Хто точніше, хто прицільно, -
Вистрілить, як пердне,
Попадають в божевільню,
Труть над атмосферою.

Спільне діло заряджає -
Сам лукавий з лука -
По серцях людський стріляє,
Плюючи на муки.

Плюючи на всі пояснення,
Що кривавий бій -
Був - лише в їхній уяві,
Як і збита ціль.