Камiнчик

Вольнова
У тебе все добре. Хто б не спитав.
Ти маленький, гладенький камінчик,
Що завалився долі в рукав.
У грудях камінчика б`ють барабани,
Як доля його струшує в долоню і кидає по воді,
І байдуже чи то ріка, чи то океани,
Тебе штовхнули в спину: "Теперь ты води".
У тебе все добре. Хто б не спитав.
Ти маленький, сильний камінчик,
Але хто ж тебе так розхитав?
Камінчик не молиться, не п`є і витер останній піт з чола,
Камінчику байдуже болять ноги, чи голова.
Камінчик стомився розрізати собою хвилі,
Камінчик бачить лише сонце на небосхилі.
Барабани в його грудях б'ють марш,
В тебе все добре, навіть якщо всередині фарш.
Ще кілька поштовхів і від камінчика самі кола на воді,
І якщо не про нього писати, то про що тоді?