Квiтневi днi

Оксана Майданська
   
Весна протрималась сніжною,
Сніги кружляють у квітневі дні.
І перші проліски під снігом,
Лежать бідненькі не пощастило їм.


Радіти би вже весною красною,
І сонячною райдужною теплотою.
Весна минає і літо незабаром,
Зима не дасть завчасно їй спокою.
         
Вже скоро літо земля вся біла.
Замість весни зима сніжна.
І падають кружляють біленькі мухи.
І так весна минає  не помітно.


Чого ти зимо вічно шкодиш,
Коли ти маєш свій період часу?
Перемагай тоді, адже ти можеш,
Не стримувати всі сніги на весну.
              08.ІV.2002 - 06.ІV.2015р.     2017 рік   
                Oksana Mosoruk
               ВОРОХТА - Говерлячночка