Я так люблю

Татьяна Мурадова
Я так люблю, коли мене торкаєшся
Твій подих, як омріяне маля
Твоє тепло, у  душу закрадається
І лоно стогне, як- земля

То незбагненне відчуття яскравого,
Чарівного, шаленого, буття
Що закладається, хвилиною цікавого ,
Найкращого, у світі як -життя

Невже мені, це все вважається ?
Чи є кохання, в дотику руки ?
Навіщо сонце знову підіймається ?
І навесні, співають всі птахи?
23.04.17