Недолюбила...

Белякова Светлана Николаевна
Недолюбила, Господи, пробач.
Недолюбила, Душу болем не гризи.
Недолюбила - ніжністю хвилі торкання.
Недолюбила - пристрастю, як морський прибій.
Недолюбила - лише одне бажання:
поруч бути завжди з тобою.
Недолюбила - життя красу не бачила.
Недолюбила - в серці не залишила слід.
Не змогла сказати, що тебе щасливійшого,
у цілому Світі немає, повір.