Думки

Рита Старкова
Ти бачиш білі стіни,
Людей у халатах.
Незрозумілий шепіт -
Світло в палатах.
За тобою вибір -
Твоє майбуття.
Життя чи смерть
Заведе у забуття.
Ти ніби хочеш жити -
Але для кого?
Ти ніби хочеш смерті -
Але заради кого?