Палке кохання

Валентин Шваб
П'яніють губи в поцілунку,
Розтане тіло у обіймах,
Як вип'ю я солодкий трунок
Її кохання, мов у фільмах.

Стискає серце, вириває
І ласує моєю кров'ю з вен
У пориві пристрасті стирає
Всі закони палких сцен.

Сміється, плаче, не жаліє
Сили щоб кохать запально
Яке, ніби вино, мене п'яніє,
І голову краде нахально

А я - її замріяний ідальго.
Жадаю я напитись соку волі
З нею у палкому танці танго
Не бачу я без неї собі долі.