Бiль Чорнобиля

Надежда Рубинская
Обірвалась квітнева весна.
Попіл жаху. Обірвані долі...
А сльоза - і пекельна й рясна.
Кожен раз додається в ній солі.

Біль Чорнобиля ятрить усіх.
Квітень пам'ять вертає до жаху.
І несе він уроки для всіх
Покаліченим щастям на плаху...

                26.04.2017