Перед воскресiнням

Лена Разумовская
Що ранок особливий цей - ніхто
Не знає. Охоронці в темінь саду
Ще сторожко вдивляються. Ось-ось
Зійде над світом вічне Сонце правди.

Залишилося декілька хвилин -
І з неба Ангел блискавкою злине,
Відкотить камінь легким рухом він,
Від страху воїни впадуть безсило.

Земля прогуркотить: Христос воскрес!
І радісно пташки співати будуть,
Зарожевіє східний край небес,
Радіючи: величне сталось чудо!

І вітер попід небом забринить
Про те, що перешкод немає щастю.
Ось-ось настане ця велична мить,
І буде всесвіт святкувати Пасху!

25.04.2017