Дiвчинко

Дарина Самсонникова
О звідки в тобі, дівчинко,
Стільки почуття?
Твої думки, мов річенька,
Ллються у життя.

Хіба не знаєш, милая,
Скільки там журби?
О, звідки в тобі сили є
Впевнено іти?

Твій шлях такий завивистий -
Легко впасти вниз.
Дістань же свої крила ти
Й нумо відірвись!

Лети, лети, дівчинонько -
Там твої місця.
І пам'ятай лиш, милая,
Це - твоє життя.