Ти стрибаeш-пульсуeш в плотi

Катерина Жебровська
«Вариации Жизни», А.Шнитке , Г.Пёрселл,
О.Арнальдс, С.Андерсен, М.Рихтер,
А.Герус, KYIV MODERN-BALLET Theatre

Ти стрибаєш-пульсуєш в плоті…
Хто ти є? Що в тобі є справжнє?
Відчуваєш себе в польоті –
У прийдешньому крізь вчорашнє…

Розум пестить твої пороги,
Грає п’єсу гарячковито…
Випускається кров в свободу,
У судини війну залито…

Чим ти дихаєш? Що ти живиш?
У напруженні стогнуть ритми…
Болем серце щомиті тішиш,
Не шукаєш в тунелі Світла…

Піднімаєшся у повітря,
Тіло й розум ведуть супротив…
І спадаєш новим пришестям
На повтори-земні дороги…

26.04.2017