Народилось Ввiйшло i билось

Катерина Жебровська
«Вариации Жизни», А.Шнитке , Г.Пёрселл,
О.Арнальдс, С.Андерсен, М.Рихтер,
А.Герус, KYIV MODERN-BALLET Theatre

Народилось… Ввійшло і билось –
Дуже швидко, повільно, щемно…
Грало істинами, молилось…
Проживало уроки ревно…

Перерізані пуповини…
Перевиті нитками долі…
Біль, страждання – лихі хрестини…
Є життя, та нема Любові…

Народилось, ввійшло, звучало…
Випромінювало Небесне…
У чуже, в не своє загралось…
Сподівалось, що ще воскресне…

Перетнуті світи-дороги…
Пересохлі краплини крові…
Страх, ненависть – гріхи-пороги…
Є життя, та нема Любові…

26.04.2017