Де тебе шукати?

Ирина Куленюк
Як менi взнати,
Де тебе шукати?
Де зустрiтись нам треба
На землi, чи на небi?

Мiж людей я блукаю,
В душi їм зазираю,
В їх обличчя дивлюся
I крiзь сльози молюся -

Так боюсь не впiзнати.
Й нема в кого спитати,
Бо ж нiхто нам не скаже,
Де причаїлось щастя наше.

Сни пророчать дiвочi
Що гарнi у тебе очi,
Що нiжна усмiшка в тебе -
Та не краса лише треба.

Тому й досi шукаю...
I одне точно знаю,
Що ти милий, хороший,
Нi на кого не схожий.

Я тебе так чекаю!
Бо щиро й палко кохаю
Тебе за добру душу,
Яку знайти мушу.

А вiрю, по свiту
Ти як я десь блукаєш
I вдивляючись в лиця,
Мене також шукаєш.

02.05.1997