М гелек яра

Айсылу Губайдуллина
;тк;нн;р утк;нд; калды,
К;;елем; бер сагыш салып.
Мине б;тенл;й урап алды,
М;;гелекк; яра калдырып.
"Ярамый ;тк;нн;р бел;н яш;рг;,
Алар инде ;зг;р; алмый бит!"-
Дип гел ;йт; килс;л;р д;,
Барыбер сине уйлап яшимен мин.