Твоэ вкно на першому поверс

Оксана Черната
Я посижу біля твого вікна,
Щоб трохи відпочила душа.
Посиджу, згадаю,
Адже я пам'ятаю...
Як ми стояли у вікна.
Біля входу, на першому поверсі.
Немов у ві сні,
Ти благав і просив:"залишся зі мною".
Думала, що я не в свідомості,
Мрія моя збулася тоді.
В ночі.
Дивились у очі.
Хотіли...
Біля вікна на першому поверсі.