сiськи

Медведева Маша Михайловна
Все вмить перетвориться з казаки
В життя приосадкувате, в допомозi близьким...
Коли я працюватиму, коли собi я вставлю мiзки...
Хвороба почуттiв лишить нас по-англiйськi,
Ти мене зненавидиш так само, як  бруднi миски,
Я не чекатиму на диво, коли собi я вставлю мiзки.
Пiд ризиком непотрiбу супiльсву,
Панацея знайдеться у книжцi.
Хвороб багато, всe плине в прiрву.
Серед розмаiття раку, загроза велика є не тiльки сiськам,
Але i втраченному мiзку.