Пром ння

Мария Мэд
Промінням жовто-зеленого кольору,
мов сонця далекого забуття,
Увірвалось в моє серце поглядом
нестримне безмежне почуття .

Стрілою пронизила душу мою
крилата із міфів дитина.
Тепер над котловиную знову стою,
мов гола налякана недолюдина .

її ім'я завжди ховалось десь поруч
та образ бачив у чужих очах.
Коли мій шлях вертав ліворуч,
він захищав мене у снах .

I ось стою перед тобою.
Не помиляюсь знову я ?
Ти забери мене з собою,
скажи в обіймах:"я твоя! ".