Земля одна i Мир для всiх один!

Васютович -Большакова Валентина
Якщо змогла, голубкою злетіла,
До мудреців Землі країн,
Зібрала всі думки як зерна,
На небі написала для усіх.

Найголовнішу мудрість на Планеті,
Під назвою  зорі - Земля,
Під підписом святої сили
Від Бога - світоча Добра.

Хай світить думка дні й ночі,
В душі буяє трепетно усім,
Щоб кожен розумів у світі:
Земля одна і Мир для всіх один!

Хоча  всі різні та єдині,
Нам землю рідну берегти усім,
Робити  раєм її світлим,
Красою  прикрашати світ!

У дружбі, єдності, в любові,
Творити сяйво доброти
Не тратити життя на війни,
А бути мудрими людьми!