Виживаю

Хохол Хохотович
В мене хобі серед інших
Дивне і не кожен,
Зрозуміє, в чому фішка,
Як в відрі порожнім.

Я - незвичну маю звичку
Разів два на місяць,
У селі забитім ничком -
Виживать засісти.

Виживаю короладських
Жуків на картоплі,
На мишей готую пастки,
І кротів - підтоплюю.

Виживаю - серед мошки,
Серед мух, що знають -
Де гавна лежить півложки
І де мед - до чаю...

Жучків чорних виживаю,
Що, напамять знають
Усі нички в моїй хаті -
Як шпіонів зграї.

І коли нарешті - в полі
Всіх повиживаю -
Як я вижив на кортоплі?
В себе запитаю...