Дощовий

Бобруша Вонякина
Накритись ковдрою дощу
Та потонути в сизих хмарах,
І спати довго - досхочу,
Прокинутись над океаном.
Поглянути на вічні води
І накрапати все життя -
Перетворитися на голку
В земній машині для шиття.

25.04.2017