Бiлi конi

Богдана Рудченко
Білі коні
У Єрихоні
Шукають доброї, ситої долі.
Білі коні
В Йордана лоні
Ходять, виглядують білі тополі.
"Ковшем долоні -
Доброї волі
Ми назбираєм у Єрихоні!",-
Казали коні -
Скочили коні
В річку священну біля тополів.