Мастаку

Алла Пузиновская
Увесь сусвет належыць мастаку...

Ен ад кроплі да бязмежжа неба...

Утрымаць святло альбо раку,

Перадаць алоўкамі пах хлеба...

Можа толькі цвёрдая рука

З мяккім сэрцам,яснымі вачыма.

І -душа -празрыстасць ручайка...

А для іншых гэта не магчыма.