Хто ти?

Рязанцев Антон
Хто ти тепер мені?
Хто я тепер тобі?
Чи прийде за нами хтось?
Побачемо ще когось?

Люди навколо нас,
Та їм вже лягати час.
А ми не лягаємо,
Ховаєм, шукаємо.

Відвага моя і страх,
Від тебе зриває дах.
Ось серце моє, тримай,
Не бий його, не ламай.

Бурхлива, як та ріка,
І поряд твоя рука.
І очі твої сумні,
І сняться скажені сни.

Світло моє і гріх,
Слова на губах твоїх.
Знайомі всі почуття,
Прискорене серцебиття.

Ніжна, незаймана,
Долею впіймана.
Як я раніше жив?
Де набирався сил?

Ось я, тримай мене,
Серце вогняне.
І свідком нам буде Бог,
Я тільки с тобою, вдвох.