Весна

Лариса Перминова
Кохання розквітає чи весна?
То мабуть сонце взимку охололо,
Та раптом спалахнуло все навколо –
Ще мить, ще трішки і ніхто не зна,
Де сніг подівся і холодний вітер,
Чи в серці жар, чи промені рясні…
Таке буває тільки навесні,
Щоб так життю хотілося радіти!

06.03.2017