Завiтало сонeчко у вiконцe...

Белякова Светлана Николаевна
Завітало сонечко у віконце,
прокидайся, маленька крихітко.
Півник свою пісеньку проспівав.
Котик біля блюдця чекає
пінки молочної.
Собачка хвостиком грає -
ранок зустрічає.
Потягушки маленький,
потягушки солоденький.
Прокидайся, серденько,
прокидайся гарнесенький -
нарцис малесенький.
Іди-іди на ручки,
золотко маленьке,
ти - серденько матусіне,
ти - серденько татусене.