Люблю тебе УкраIна

Нина Лукьяненко
Люблю тебе Україно!
Як неньку, дитина, люблю!
До тебе душею я лину
Біль завжди твою розділю.
Віками боролась з ордою,
Що прагнула нас скорити,
І мову твою солов'їну
Навіки віків загубити.
На захист  тебе вставали
Твої молоді ще сини.
І правду вони захищали
В холодних окопах війни.
Війна принесла нам горе
І сльози в очах матерів.
І сум, що уже не повернем
Своїх  загиблих синів...
Нам треба усім єднатись
Наш дух закалився в борні
І лише усі об'єднавшись
Ми так переможем в війні