Рефлексiя

Олись Лапковский
            Джеррі Стокінгу
         
каже людина що любов не стоїть на місці
надходить відходить
а ми її тримаємо
марно
каже людина що любов не має нічого спільного з вірністю
постійністю стосунками сексом
а ми її тримаємо (цими речами)
а вона утікає між пальців
наче вода у час припливу прибуває
а час відправлення за розкладом вчасний
а ми ніколи не встигаємо вплигнути у той останній вагон
що мчить нас до щастя