Жур

Олись Лапковский
Коли я згадую минуле,
хочу пригорнути тебе і втішити,
рудий колючий хлопчику.
Ніколи не розуміла виховної роботи з коханими.
Занадто швидко прощаю, прощаю апріорі, завжди прощаю.
Нехай це призводить до вседозволеності.
Я не люблю маніпуляції мовчання.
Ігнорувати – це для мене занадто сильна мука.
Грати в байдужість не для мене.
Кнути-пряники – іграшки не для дорослих.
Якщо люблю, то назавжди,
навіть руку, що веде на заклання.