Н

Сергей Зак
  ЕсЬ_тюШАррФа
          ..ВИньни-ГРЕ!ееет ,
  " Сад песСКА.." -у КОф_Фты ..ЛАаааны ,
..дВАкка_лЬьЦА ,
           /фьстеКЛЯНнный сьВЕееет../
      НИ!ииин -заГЛЯааадыва
                _ввы_ВАааанныыы