Гор1хи

Алевтина Цветкова 3
Вони корисні та поживні,
Смачненькі і для всіх  їстивні.

Їх люблять діти і дорослі,
Вони – високі й низькорослі.

Такі вони всі різновидні,
Та однаково апетитні.

Радіють деякі звірята,
Що можуть ними ласувати.

В них вміст білка з найвищим класом!
Вони замінять людям м’ясо.

Хоч жиру в них багато,звісно,
Однак цей жир для нас – корисний.

Усім їх треба споживати,
Аби здоров’я  гарне мати.

Вони завжди потрібні людям:
Щодня, у свята і у будні.