Куркума

Алевтина Цветкова 3
Ця рослина народилася від сонця
І зібрала все найкраще у собі.
Це – стежина до здоров’я, це-віконце
Для людей, що захворіли і в біді.

Світ увесь сьогодні визнав, що в рослині
Є властивості цілющі від хвороб.
Це - природний антисептик і в людині
Буде вбитий ним і вірус, і мікроб.

Додавати треба спецію до страви,
Від застуди уживати з медом теж.
Запрацюють тоді нирки й серце жваво,
І печінка буде вдячна вам без меж.