Так че любов, як та болезнь?!

Граф Кали Остро
Че любов, як та болезнь -
Так болезни лечуться?!
Но бувае, така смесь -
Можно покалечыться!
Колы йдэ, так по душэ -
Западае, в намэртво!
Душа станэ, в нэглиже -
Так впадаем замэртво!
Коль так чуешь, ты яё -
Так усэ тэ - по хрену!
Никого нэ бачышь ты -
Нэбо заволокнэно!
И знэвыдышь, ты сэбэ -
За тэ, шо влюбашылось!
Зато сэрдце всэ твое,
Стаяло, так в радолость!
Як нэ хочышь ничого,
Ничого нэ мылуе -
То жывэш, як то воно,
И тэбэ нэ крылуе!
Так - хай так! Нэхай болыть!
Чуешь, як ты ратуеш!
А бэз того, усэ смэрдыть -
Ничого нэ радуе!..