Праздничный триолет

Наталья Позднякова Юрченко
Святочны трыялет

"Валянцінкамі" сагрэўся дзень,
Свята для мяне -- вясновае...
Шчасцем з афарбоўкаю пунсоваю,
"Валянцінкамі" сагрэўся дзень.

Радаснымі ўсмешкамі людзей,
Закаханых у жыццё, як новае, --
"Валянцінкамі" сагрэўся дзень:
Свята для мяне -- вясновае!