Поважний бос, та його шiстки!!! Евро-сiмка 17. 06

Владимир Калинкин 2
Зiбрались в лiсi,на поляньцi,вонючки,свинi та засранцi,
I стали плакать,голосить,як тяжко iм у свiтi жить,
Вони,уславлена ЛIC-РАДА,а проти них жаврiе зрада,
Якийсь завшивлений ведмiдь,iм заважае добре жить.
Таке занедбане ледащо,поважне мае за нiзащо,
А як кого зустрiне,тихо,йому настане страшне лихо !!!
От i зiбрались недобитки,порахувать огреблi збитки!!!
Що косолапий iм зробив,(вже добре хоч на смерть не вбив).
Канадський скунс заплакав гiрко,мене,вонючку недомiрка,
Вiн так пiд зад безжально пнув,що я ледь шию не звернув,
Французська козло-бича жаба,проквака,що ота незграба,
На неi тяжко наступив,бебехи всi iй роздавив,
А потiм,нiц страшнiше вчинку,надув у зад крiзь соломинку!!!
Англiйський лорд,поважний тхiр,сказав,що вiн вельможний звiр,
I не потерпить,що би ним,зад пiдтерали,як брудним,
Зашуганим,немитим зайцем,чи то японцем,чи китайцем.
Не заець я,а злий комон,славетний ящiрко-дракон,
Але й мене зобiдив гад,пнув мiй башка, у мiй же зад!!!
А мiй,весь iталiйський клан,сказав АРХАР(на вид-БАРАН),
Вiн так нi за цо наказав,обдер,ще й роги обломав.
Чого мовчиш,свиня нiмецька,невже тебе вiн чимсь не пецька,
Мене вiн ловить у кущах,щоб не в звiроти на очах,
Там я гублю свою свiдомiсть,i що тривае там потомiсть,
Не знаю я, не пом'ята,клянусь,що правда це св'ята,
Не буду ГОСПОДА гнiвить,от тiльки пiд хвостом болить!!!???
Американський шимпанзе,вельми зрадiв,йому везе,
Його вiн з дерева збивае,банан у вуха затикае,
А щоб не трапився понос,у жопу забива кокос!!!
Почувши це,аж затремтiли,тi що косматого не встрiли,
Польсько-Укропiвськi шакали,Фiнсько-Естонскii коали,
Шведсько-Норвежськi хробаки,та Прибалтiйськi сусляки!!!
Всi цi героi заскавчали,гуртом в штани понакладали,
Та ну ж бо дико верещать:"Iх,необхiдно захищать!!!",
Вiд цього злого розбишаки,аби вiн не зробив iм - КАКИ!!!
Рiшили,щоб не мать турбот,ведмедю обьявить бойкот,
Мартишка мае рацiю,назвать це треба-САНКЦII!!!!
Хай знае бурий бандю-га,звiдкiль в козла ростуть рога!!??
Шакалам вить,тхорам смердiть,баранам серти,дрiбно-дрiбно,
Щоб у нескошенiй травi,гiвна йому було не видно,
I щоб, куди вiн не пiшов,кругом одне гiвно знайшов,
Але не знають лихоманцi,вонючки,суки,та засранцi,
Що в цiй неправиднiй вiйнi,iм першим здохнуть у гiвнi!!!

Мораль цiеi баснi буде,ой не будiть ведмедя люди,
Не трогайте його шакали,як встане,вам не буде мало!
Ведмедик тихий та спокiйний,якщо сердегу не дрочить,
Але,як вчепиш недоречно,то шанс е в пику заробить,
Напевне тут мораль ясна,мир краще,як люба ВIЙНА !!!!!!!

                К.В.Н. (Ярослав Галан).