Гiрко пролунало...

Владимир Прохода
Гірко пролунало:"Мій колишній"...
Тогорічна, ламана трава,
Клаптями лежала біля вишні,
Яка білим цвітом розцвіла,

Наче молоденька наречена,
Що фату оділа і стоїть,
На життя своє благословенна,
Погарнішав з нею білий світ...

По кривій стежинці,  що блукала
І губилась в сивій давнині,
Чиясь доля хутко утікала,
Залишила спогади самі

Про всі дні і ночі, що минули,
Наче як омана і туман...
Хоч колишніх наче і  забули,
Та життя не гоїть в душі ран...


 П.В.М.      01.05.2017г.