92. Престарелый звонарь обозлён. Эдвард Лир

Адела Василой
Престарелый звонарь обозлён:
- Ну неужто не слышен трезвон?
Даром я не сидел,
Даже весь поседел,
Но никто не приходит на звон!


92.  Edward Lear

There was an Old Man who said, 'Well!
Will nobody answer this bell?
I have pulled day and night,
Till my hair has grown white,
But nobody answers this bell!'

1846