Кокон мрiй

Онуфрий Отвязный
У літургійному сні опинився,
яка різниця в чому колись провинився?
Серце ще б'ється… Розум у стійці десь
відбивається від потойбіччя.

Ніхто і ніколи не знатиме як
в цю кому впадав я скошений
суворою дійсністю, покинутий
надією і вірою...

Німа дійсність мені щось пояснює,
вітер за вікном їй підсвистує,
байдужість мене убаюкує.
І я з легкістю піддаюсь її ніжності...

Я сховаюсь у коконі мрій і буду
знаходитись там допоки мені
вистачатиме снів.