***

Валентин Овсяников
Які між нами відстані тепер?
Чи то чаклун їх нам колись наврочив?
Тебе я й досі з пам'яті не стер...
Невже не можу?Мабуть-ні.Не хочу
Душа зацупла.Так.Бо я скорблю.
Та ще живуть в мені щасливі миті.
...Я й ненавидячі тебе люблю
Так,як ніхто не любить ,мабуть,в світі.