Кожна хвилина з тобою це..

Валери Карпова
Мені не лячно поряд із тобою,
Де шепіт спокуси потягне вниз
Ведеш мене до пекла тропою
Що сповнена жутю дитячих гріз..

Кожна хвилина з тобою це вічність,
Я очі закрию, в думках лише ти
Карай, якщо хочеш мене за грішність,
Але не питай, чому б не втекти?

Торкнися душі, відчуваєш? Тремтить
Вона покалічена, розірветься мабуть...
Без тебе у пекло вона вже летить
Гріхи по дорозі ангели вкрадуть.

Я там розчинюсь у вогні непокірних,
З тобою пізнаю насолоду і біль
Немає у всесвіті  цьому безвинних
У кожного є своя темная ціль.