Випадок на Канарах гумореса

Валерий Сентюрин
Отель  кращий  люд  заможний
Щороку  збира,
На  то  й  є  вони – Канари.
Краще  них  нема,
У  стійки  адміністратора
Чоловік  чуть  сивий,
Поруч  жіночка  огрядна
Десь  такого  ж  віку

Монсеньор.це Ваша жінка?
Адміністратор  пита,
Зрозумійте,  це  формальність,
Та  на  те  тут я.
В  президентський  номер,  щоб  я
Міг  вас  влаштувати,
Вам,  шановний,  це  ще  треба
Мені  доказати

Чоловік  озирається,
На  вухо  шепоче,
Я  тобі,  як  твоя  воля, 
Таки. видвалю гроши.               
Щоб  ти  тільки не  вагався.
Що  самотній  я,
А  ота,  що  стоїть  поруч -
Жінка  не  моя