Плывут по улице дома

Савельев
Плывут по улице дома, плывут дома.
Зовут неведомо куда, зовут куда?
Ты им никто и звать никак, и звать никак.
Плывут дома, зовут никак, сошёл с ума…
***
Houses are floating along the street, houses are floating.
The name is unknown, where are they calling?
You are their name and no name, and no name.
Houses are floating , call in any way, went insane ...


© S.Savelyev, photo from the photo shoot "Venice -2017"