Ранiца

Бурачкова
Пастукала  ў  акенца
Чароўнае святло.
Сагрэла маё сэрца
І пакой праз шкло.

А птушкі-забіякі
Адразу заспявалі.
Загаўкалі сабакі,
Суседзі зайгралі.

Прачнулася Радзіма!
Усіх сяброў вітаю!
Для поспеха гадзіна!
Дня добрага жадаю!