Мале Х.. ло

Сергей Заграбайло
В кожному місті є «х..ло» Мале,
Що анексує землі, як вЕЛИКЕ.
Таке ж захланне, жадібне і зле,
Хоча і вчене, та тупе і дике.
Усі поважним називають те «х..ло».
Не те щоб всі, а владні недоноски,
Яким «х..лу» платити довелось,
Коли навчав їх підлості і злості.
Зараз «х..ло» їм платить хабарі,
За кримінальні справи проти люду,
В якого знахабніло,у дворі,
Воно збудує нову халабуду.