Основне для життя

Владимир Солошенко
Основне для життя,
Працювати мать змогу.
Сам будуй майбуття,
Не чекай допомогу.

Є умова одна--
Сім'я в тебе надійна,
Вас любов об'єдна--
Проживеш вік спокійно.

Життя вмить промайне,
Підготуй собі зміну.
Старість всіх не мине,
Вона теж має ціну.