шт

Данаил-Петров-Досев
шт

тй начал кушать а я написал по сибирецки

но да говориме по български

опитах се да хвана гарата но само перушината и в шепата ми гледка пареща остана и царевици и магарета помахващи

юристй художники фотографи
врачи и прочия бунтовники
у меня от юности приз отличник в стрелбе
не досталос металические  она мне сделала ото бумага

вй будьте снисходителнй