Я келих наповнив...

Андрей Бабич Днепр
Я келих наповнив,
І випив – до дна!
Бач,-  «лупить» у скроні
Вчорашня війна!..
Над прахом дідів я
У Небо дивився...
Про себе молився
За все  безголів’я!
А ще, - капелюха,
Як жуйку жував...
І землю ту слухав,
Де дід мій лежав...