Дек лька порад в д Лу

Симоненко Олена
Стій міцно на своїх двоїх,
якщо боляче навчись терпіти.
Не згадуй все що було колись!
Та радій тому що є,
радій як вміють радіти діти.
Коли щось хвилює не залишайся один,
бо думки тебе зїдять з кістками.
Нікому не видавай свою слабкість,
люди зможуть цим скористатись.