Весняний погляд

Оксана Майданська
За кожний ніжний погляд твій,
Бусинки назбираю я собі.
Це найдорожче золото душі,
І не подумай що поверну я тобі.

Весняні квіти вдихаючи привабливо,
В барвистих ніжних кольорах яскраво.
І різні запашні у мить розквітнуть,
Весною пахнуть аж дурманить.               
               
Ось ця любов вся надземна,
Пташками співи все звучні,
А трави землю всю зазеленіли,
І так буває з кожним роком на весні.
                О.М.           15.ІV.!5р.                95