До Дня Матерi в УкраIнi

Алла Любарец
 Мамо! Найрідніше , перше слово,
Лунає радісно , веснянково - святково.
Матусенька , привітлива та щира ,
Завжди усміхнена , упевнена , вродлива.
Від ранку та до вечора у праці ,
Смачний сніданок приготує вранці  ,
То шиє , то прасує..., та співає ,
Їй пісня у житті допомагає .

 Бажаю щастя матерям країни ,
Щоб доля пригорнула її сина ,
Щоб донечка розквітла , як калина ,
Щоб завжди була вільна Україна !